Followers

10.04.2010

Video 'o' Video

"Wei, KUDQI nak video perantauan ni.." sound saya kepada kawan-kawan se-KUDQI.

"Mu je la wakil.." laung Khasie dari bilik sebelah

"Aku kan komera-man.." balas saya.

"Luqman kan ada, sound system dia jelas, Takde r tenggelam ngan muzik latar.." kata Zahid dari sudut bilik.

"Oit, ingat aku tak dengar ke? Aku tak boleh r, sibuk sikit.. Urusan Jamiah.." ngomel Lukman dari pintu. "Tu Tok Wan ada, simpan nak buat apa? Ayat-ayat dia power sikit" Tambahnya lagi

"Aku bahagian penyunting" jawab Tok Wan sambil sambung layan Suci Dalam Debu nyanyian Saleem.

"Mu boleh tak Zahid? Wakil untuk ucapan raya perantauan?" tanya saya
.................
Senyap tanpa jawapan.

"Zahid, boleh tak jadi wakil?" sambil saya mendekati tilam beliau yang berada di sebalik almari.

Zzz..Zzz..Zzz..

"Ish mamat ni.. Pandai pulak dia timing waktu tidur."

P/s: Sempat ke tak video ni siap sebelum Khamis.

5 comments:

  1. insyaAllah smpat siap klu xbrtgguh...kna btl2 strugglee laa..kna byk brsbar la dgn krnah kwn2 ea..kna aggp ujian blake tuuu....insyaaLLAH HSIL MEMUASKAN...huhuhu:-)

    ReplyDelete
  2. Khairul- bile bos dah kate gitu, apa lagi yang mampu ana kate.. hehe

    Princess- TQ..Sungguh supportive, :)

    ReplyDelete
  3. biasanya hasil kerja nta memang memuaskan dan terbaik.

    ReplyDelete
  4. Tak tahu r memuaskan ke tak.. Harapnye gitu r.. Paling ana bimbang masalah upload.. (T_T)

    ReplyDelete

Terima kasih mengomen! Jangan segan-segan untuk meninggalkan perkataan di sini.